Nagu arvata võis, on Rakvares on jälle pidupäev - kolmveerand tundi enne kohtumise algust sai auto ära parkida paarisaja meetri kaugusele spordihoonest. Ja saalis juba möll käib.

Samas, ega Rakvere inimene kossu vaevalt autoga vaatama läheb - seega terve Virumaa pidupäev või vähemalt Haljala ja Vinni valla oma ...

Mängu eel laulis Eesti hümni Andres Sõbra tütar Liis.

Algkoosseisud:

Tarvas: Rain Veideman, Valmo Kriisa, Martin Müürsepp, Richard Anderson, Kristo Saage.

TÜ/Rock: Tanel Tein, Todd Abernethy, Marek Doronin, Janar Talts, Scott Morrison.

1. veerand:

Rock läheb kahe minutiga juhtima 7:0. Kas tulemas eelmise mängu jätk? Vahemärkusena niipalju, et Visnapuul ja Morrisonil on üsna sarnane nö. play offi habe ...

Viis minutit mängitud ja Rock juhib 9:5, Tarvas ei suutnud 24 sekundiga viskeni. 

Müürsepp tegi viigiks 9:9, kui mängida 3.22. Ja siis viib sama mees vabavisetest Tarva selles mängus esmakordselt ette 11:9. 

Aga Rock võtab uuesti mänguohjad enda kätte ja on ka kaitses tihedam ning võidab avaveerandi 18:13.

GALERII:

Pildilink on SIIN:

2. veerand:

Mängu jätkudes tehakse päris korralikult skoori, pisut rohkem Rocki mehed. Tarvas on seni kõik seitse kolmest mööda uhanud. 5.52 mängida, Rock juhib 28:19 ja Sõber võtab aja maha. 

Rock rebib ette isegi 30:20, aga Sõbra ajast on tolku, sest Tarvas vähendab vahe 28:32-le. Omakorda Visnapuu nõuab taimauti. Doronin enne midagi karjus peatreenerile ja näis üsna ärritunud, Morrison rahustas teda. 

Tarva vahespurt neid vastasle päris järele ei toonud, Rock vajus jälle eest ära. Rakvere poolel hiilgas Veideman pealtpanekuga, aga poolaja võidab Rock 41:32. 

3. veerand:

Teist poolaega jätkab Rock hooga ja läheb ette juba 49:34. Hakkab vaikselt tunduma, et Tarvast pole ka täna tegijat ... 

Kriisa saab tagatipuks ebasportliku vea ja Rock saab ühest rünnakust kuus punkti ja on ees 60:39. Mängida 3.12. Täitsa kindlalt võib väita, et meeskonnad lähevad Tartusse, kui kummalgi on kaks võitu.

Tundub, et Tarva meeste füüsis hakkab vaikselt järele andma, st. pole võtta enam midagi. 

Saage ja Müürsepa kolmesed küll pisut leevendavad Tarva seisu, aga Rocki mehed ON kiiremad ja suudavad pisut kõrgemalle hüpata jne.

Enne viimast veerandit juhib Rock 68:47.

GALERII:


4. veerand:

Käib puhas vormistamine tegelikult, neli minutit mängitud ja Rock juhib 76:54. Andersonil on toss täitsa väljas. 

Mõlemad treenerid saadavad platsile ka mehed, kes seni on mänge rohkem pingilt istudes jälginud, aga midagi see ei muuda.

Rock võitis 87:66 ja seeria on viigis 2:2.

Võitjate resultatiivseim oli Silver Leppik 17 ja kaotajatel Rain Veideman 14 punktiga.

Mängu statistikat vaata SIIT:

Viies finaalkohtumine peetakse Tartus kolmapäeval ja kuues mäng reedel Rakveres.

Eellugu:

Nelja võiduni peetava seeria kaks esimest mängu Tartus võitis Tarvas vastavalt 70:54 ja 66:63, kuid kodusaalis saadi neljapäeval hirmus saun - 46:91.

Tarva juhendaja Andres Sõber ütles pärast neljapäevast hiigelsuurt kaotust, et mehed olid väsinud, aga pühapäeval antakse vääriline lahing.

Samuti ei langenud ekstaasi TÜ/Rocki peatreener Indrek Visnapuu, kes sõnas pärast surt võitu, et seerias ollakse 1:2 kaotusseisus.