Kohtumist Rakveres alustasid teravamalt külalised, kes avaveerandajaga juba 13-punktilise vahe sisse tegid. Teiseks 10-minutiliseks perioodiks Tarvas aga justkui ümbersündinud ja seega mindi riietusruumi 35:35 viigiseisul.

4. veerandaja alguseks asus Rock juba skooriga 73:60 ette, aga seejärel tegi vägeva 12:0 spurdi kodumeeskond, kes napid kaks minutit enne mängu lõppu vahe vaid ühe silma peale sulatas. Lõpus olid aga taas kindlamad valitsevad meistrid ja seega pidi Rakvere vastu võtma oma selle hooaja teise liigakaotuse.

Võitjate poolelt paistis 22 punkti, 7 lauapalli ja 4 resultatiivse sööduga silma Brian Harper. Tanel Kurbas ja Evaldas Žabas said kirja 12 punkti, Märkimist väärib ka 11 punkti kõrval 5 lauapalli maha võtnud Janar Taltsi mäng.

Rakvere särgis tegi vägeva mängu Nemanja Maric, kelle nimele lõpuks 20 punkti, 8 lauapalli ja 5 korvisöötu jäi. Kaksikduubli sai 12 lauapalli ja 11 punktiga kirja David Haughton. Kahekohalise arvu punktideni küündis veel Robert Štumbris, kes 16 silma kõrval ka 3 korvisöötu ja 3 lauapalli enda saldole kirjutas.

Enne mängu:

Rakverel on kirjas seni üks kaotus, mis saadi kaks nädalat tagasi Rapla vastu. Tartu alustas hooaega samuti kaotusega (Kalev/Cramole), kuid on seejärel alistanud nii Audentese SG/Noortekoondise kui ka Valga Maks ja Mooritsa.

Omavahel kohtusid Rakvere ja Tartu viimati kevadel, mil Andres Sõbra hoolealused olid lähedal suurüllatusele, kuid lõpuks edenesid finaali ikkagi hilisemad meistrid Gert Kullamäe ja Rock.