Võrdse seisuga lõppesid nii poolaeg kui normaalaeg. Poolajaks oli seis 30:30 ja normaalaja lõpuks 66:66. Lisaajal sai koduväljaku eelist omanud Rapla siiski oma tahtmise. Pirgit Püü tõi võitjatele 24 punkti, Annika Köster ja Laina Mesila-Kaarmann lisasid kumbki 17 punkti.

Tallinna Ülikooli resultatiivseim oli Samantha MacKay 21 punktiga, Triine Kasemägi tegi kaksikduubli 17 punkti ja 11 lauapalliga.

Võitjate peatreener Howard Frier pärast mängu: "Kõigepealt kiidan seda, et oli väga hea päev meie kossunaistele – koguni kolm mängu Delfi TV-s! (lisaks naiste meistriliiga finaalile näidati otse ka Apollo NKLi finaali ja pronksimängu – toim.). Meie mängust. Väga põnev mäng oli, võitlust jätkus lõpuni mõlema võistkonna poolt. Meie poolt Püü ja Köster olid väga resultatiivsed. Nende korvid olid suure kaaluga. Lisaajal tahtsime agressiivselt mängida. Leidsime lahendused paari olulise korvi jaoks ning ka kaitse ja publik aitasid meid! Täname. Et välja tuua meie puudujääke, selleks pean vaatama videot, et näha, mida saame paremini teha! Aga üldiselt jään naiskonna esitusega rahule.“

Finaalseeria jätkub 18. aprillil Tallinna Ülikooli spordisaalis, pall pannakse mängu kell 18.

Mäng täispikkuses: