"Sel hooajal mängitakse Eestis Molteni parima komposiitnahast palliga BGG7-KML, mis valmistatud Molteni tehases Tais spetsiaalselt KML-ile ja varustatud ka asjakohase, G4S Korvpalli Meistriliiga logoga," ütles Molteni toodangut Eestis esindav Ivo Saksakulm. "Palli ilmestab juba varasematest aastatest tuttav 2 värviline 12-paneeliga väliskatte disain, mis loodud kuulsa Giugiaro Designi poolt Itaalias," lisas Saksakulm.

Molteni toodang ja nii meeste G4S KML-i kui Naiste meistriliiga ametlikud pallid on müügil hästi varustatud sporditarvete kauplustes, kust huvilistel on võimalus osta pall, millega mängivad ja teevad trenni G4S Korvpalli Meistriliigas mängivad mehed ja Naiste meistriliigas pallivad õrnema soo esindajad.

Meeste pall on markeeringuga GG7 ning naiste pall GG6, kus 7 ja 6 tähistavad palli suurust, ning GG palli mudelit ja materjali. FIBA tiitlivõistlustel mängitakse täisnahast GL tähistusega pallidega, mis paljudele mängijatele ei meeldi nende libeda pinna tõttu, komposiitnahast (GG) pallide jaoks jagub mängijatel peamiselt kiidusõnu.