Kriisa valiti ka kogu turniiri väärtuslikumaks mängijaks. Nelja mängu keskmisteks näitajateks kujunesid tal 19 punkti, 5,5 resultatiivset söötu ja 3,5 lauapalli. Kahepunktiviskeid tabas ta keskmiselt 60, kolmeseid 48 ja vabaviskeid 88,9 %-ga. Kogu turniiri lõikes oli ta skooritegijatest kolmas, söötude poolest teine ja vabavisetel kõige kindlama käega. Turniiri sümboolsesse viisikusse valiti veel Žalgirisest Modestas Kancleris, Rytasest Azoulas Tubelis, kolmandaks jäänud Pariisi CFBB-st Juhann Begarin ja Rooma Stellazzurrast Yannick Nzosa.

Täna panustas Kriisa võitu 27 punkti, viis lauda, kaks korvisöötu ja kaks vaheltlõiget, kuid sekka tuli ka kolm pallikaotust. Gabrelius Celka viskas Žalgirise eest 17 ja Gytis Macionis 15 silma. Rytase parim oli Daniel Baslyk 23 punkti.

Selle võiduga tagas Žalgirise U18 meeskond endale pileti Euroliiga noorteturniiri finaalturniirile, mis toimub Hispaanias Vitoria-Gasteiz'is 16.-19. maini. Samas paigas selgub samal nädalal ka suure Euroliiga võitja.

Kaunases toimus sel nädalal üks neljast kvalifikatsioonturniirist. Viimane valikturniir peetakse 22.-24. veebruarini Belgradis.