Rockil on kolme vooru järel D-alagrupis üks võit, Himikul on kaks ning liidril Gaz Metan Mediasel täisedu kolm võitu.

Kullamäe rääkis tänaõhtuse treeningu eel, et homme ei saa Rock endale mingil juhul kaotust lubada. Suurt mänguplaani muutust võrreldes avamängu kaotusega peatreener teha ei kavatse.

"Meil taktikaline plaan toimis avamängus. Lõpus võtsime lihtsalt väga halbu otsuseid vastu. Siiani on viimane minut meeles," meenutas Kullamäe Delfile. "Seda, mis toona valesti läks, teavad mehed ja tean mina. Seekord peab kontsentratsioon parem olema."

Rockil on homme kõik mehed rivis. Ka viimase mängu Valga vastu vigastuste tõttu vahele jätnud Joosep Toome ja Tanel Kurbas on mänguvalmis.

"Homme on Toome ja Kurbas kindlasti rivis. Joosep väänas Dijoni vastu näppu. Siiamaani on paistes, kuid teibi abil saab mängida. Kurbas tegi samas mängus jalale liiga ja leidsime, et ei hakka arutuid riske võtma ja anname Valga mängus puhkust. Täna õhtul on nad treeningul ja kui midagi ei juhtu, siis homme mängivad."

Kullamäe on mängijate häälestatuse ja suhtumisega väga rahul: "Praegu on kõik 12 meest ihu ja hingega asja juures ning pilt on täpselt selline, nagu treener näha tahab."

Rock-Himik kohtumine algab teisipäeval, 27. novembril kell 19.00. Delfi vahendab ka homselt Rocki euromängult otsepilti. Ülekannet kommenteerivad Tarmo Paju ja Paavo Russak.

Fotod tänaselt treeningult: