Kuna Kalevi lähikonkurendid Azovmaš ja Turow kaotasid pühapäeval vastavalt Lietuvos Rytasele (56:75) ja Unicsile (48:80), oleks Kalev Astana alistamise korral tõusnud neist mõlemast mööda kaheksandale kohale.

Kalev tegi täna hea avaveerandi, võites selle 23:16. Teise veerandi alguses pääses Astana 8:0 vahespurdi abil juhtima ja hoidis nappi edu poolaja lõpuni (34:35).

Kolmandat veerandit alustas paremini Kalev, kes juhtis neljaminutilise mängu järel 48:45. Siis lasti aga Astanal teha uuesti vahespurt (9:0) ja tablool olid kaotusnumbrid 48:54. Veerandi lõpp kuulus kalevlastele, kes vähendasid vahe 56:57-le.

Neljanda veerandi keskpaigaks jäi Kalev juba seitsme punktiga taha (63:70), ent Tanel Soku ja Armands Škele korvide ning Frank Elegari eduka lauavõitluse abil jõuti eelviimasel mänguminutil punkti kaugusele (69:70). 14 sekundit enne normaalaja lõppu oli Frank Elegaril võimalus kalevlased juhtima viia, kuid ta tabas kahest vabaviskest ühe ning tablool oli viik 70:70. Astana viimasel rünnakul ei saanud keskpositsiooni viskest palli korvi ei David Simon ega Lonniel Rush ning mäng läks lisaajale.

Lisaajal pääses Astana kiiresti viiega ette. Kalevi tõi poolteist minutit enne lõppu mängu tagasi Škele kaugvise, mis vähendas vahe kahele punktile. 1.17 enne lisaaja lõppu vilistati Simonile ebasportlik viga, mis oli talle ühtlasi viies, ning Gert Dorbeku vabavisked seadsid jalule viigi 79:79. Škele vise seejärel kahjuks ei tabanud.

Astana pääses uuesti juhtima 29 sekundit enne lõppu, kui kahest vabaviskest realiseeriti üks (79:80). Järgmisel rünnakul Škele vise taas ei tabanud ning Kalev pidi uuesti vea tegema. Johnsoni vabavisete järel juhtis Astana 82:79 ja mängida jäi 22 sekundit.

Kui Elegar tegi 12 sekundit enne lõpuvilet rünnakul jooksu, tundus, et mäng on kaotatud. Astana pakkus aga Kalevile uue võimaluse, sest Rush eksis kalevlaste kiire vea järel mõlemal vabaviskel. Wilkinson vähendas üheksa sekundit enne lõppu vabavisetest kaotusseisu 81:82-le. Kalevi uue kiire vea järel Astana mängijad enam vabaviskejoonel ei eksinud - 81:84 külalistele. Lõpusekunditel oli Ty Abbottil veel võimalus viigistamiseks. Paraku tema kaugvise ei tabanud. Astana vormistas lõppseisu (81:85) vabaviskest.

Võimsa mängu tegid täna Kalevi eest Bamba Fall (16 punkti, 10 lauapalli ja 5 kulpi) ning Frank Elegar (14  punkti ja 14 lauapalli). Kalevit vedas alt väga vilets kaugvisete tabavus, mis küündis vaid 16%-ni (3/19).

Kalev/Cramo lõpetas Idaliiga hooaja 3 võidu ja 15 kaotusega. Kalevi ees oli üheksas tänu omavahelistele mängudele Mariupoli Azovmaš (3/15) ja kaheksas Turow (4/14).