TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul kaotati rünnakurütm teisel veerandajal vahetustega. „Teise veerandaja vahetustega läksime täiesti segadusse omadega – tuli palju pallikaotusi ja jäime ka lauapallidega hätta,“ sõnas Kullamäe. „Tahtsin täna mängida pikematega rohkem, sest kartsin, et muidu jääme lauas päris hätta. Aga raske on nii kui vastased panevad korvi all katuse peale ja kolmeseid viskame 17st kaks.“

Saku Suurhalli oli kohtumist vaatama kogunenud poolteist tuhat inimest ja esimese veerandaja järel tundus, et ees on ootamas ilus korvpalliõhtu – meeskonnad lõpetasid avaveerandaja 21:13 Rocki juhtimisel. Teisel veerandajal muutus mäng aga väga rabedaks ja pallikaotusi ning möödaviskeid jagunes mõlemale meeskonnale. Esimesel veerandajal head mängu näidanud tartlaste hoog rauges vahetustega ja teise veerandajaga suudeti visata vaid viis puntki. Poolajapausiks vahe siiski eriti suureks ei läinud, sest ka Kalev/Cramo erilist kvaliteeti ei näidanud ja nii lõppes poolaeg pealinlaste 29:26 eduseisul. Madalaskoorilisel avapoolajal ei tabanud kumbki meeskond ühtegi kaugviset (Kalevil 4/0, Tartul 8/0).

Ka kolmandal veerandajal mängupilt oluliselt ei paranenud ja mõlemad meeskonnad jätkasid pallikaotuste ja möödavisetega. Tartlasi vaevas lisaks ka vigadeprobleem, sest korvialustel jõududel oli kõigil vigadelimiit täitumisele väga lähedal. Kalev/Cramo suutis aga oma pikkade Frank Elegari ja Bamba Falli vedamisel initsiatiivi haarata ning veerandajaga paisus eduseis 11 punkti peale ning enne viimaste neljandikku oli seis 48:37 Kalev/Cramole.

Neljandal veerandajal püsis Rocki kaotusseis pidevalt kümnekonna punkti kandis kuni viimase paari minutini, mil meeskond ärkas ja tormiliselt vahet vähendama asus. Lõpusireeni kõlades oligi tabloole saadud pisut väärikamad numbrid, ent siiski tuli põhiturniiri liidritel võtta vastu teine järjestikune kaotus ja seda skooriga 64:69.

Kalev/Cramol kogusid viis meest kahekohalise punktisumma. Gert Dorbeku arvele kanti kõige enam punkte – 13. Frank Elegar sai hakkama kaksikduubliga visates 12 punkti ja võttes 15 lauapalli. Bamba Falli arvele jäi 11 punkti ja kuus blokeeritud viset. Gary Wilkinson viskas samuti 11 punkti ja Tanel Sokk 10 punkti.

23 minutiga kogus Egidijus Dimsa Rocki parimana 18 punkti ja kaheksa lauapalli. Esimesel poolajal head mängu näidanud Joosep Toome arvele jäi 14 punkti ja kuus lauapalli.

Tartu Ülikool/Rock jätkab pärast tänast mängu küll tabeliliidrina, aga põhiturniiri lõpus tuleb see koht neil loovutada, sest Kalev/Cramol on sama kaotustearvu juures mänge vähem peetud ja omavahelistes kohtumistes jääb paremus pealinlastele. Rockil on kogutud 26 võitu ja neli kaotust ning Kalev/Cramol on 24 võitu ja samuti neli kaotust.

Hooaja esimeses pooles suutis TÜ/Rock mõlemad lähirivaalid üle trumbata. Tiitlikaitsja Kalev/Cramo alistati koduväljakul 75:72 ning Tarvas 84:77. Laupäevasest Rakverega mängust, kus selgub ka põhiturniiri võitja, teeb Delfi taaskord otseülekande.