Mängu esimesed kaks punkti tulid Timo Eichfussilt, kuid sealt edasi kulges kohtumine Energia napil juhtimisel. Avaveerandi võitis Rumeenia klubi 16:12. Teisel veerandil lasti Rock paaril korral juhtima (kõige rohkem 3 punktiga), kuid poolaja võitsid külalised ikka 24:23.

Põnev punkt-punkti heitlus jätkas ka kolmandal veerandil, mille Rovinari võitis taas ühe üunktiga 44:43. Rock alustas viimast kümmet minutit paremini, minnes 5:0 spurdiga nelja punktiga juhtima, kuid peagi oli tablool taas 51:51 viik. 1.26 enne lõppu tabas Tanel Kurbas olulise kolmese, mis viis Rocki ette 61:59. Tanel Soku vabavisked 21 sekundit enne lõppu suurendasid edu neljale silmale

Rumeenlaste viimane lootus mängu tagasi tulla kustus, kui Porter Troupe 16 sekundit enne lõppu kolmesel eksis ja Milosevic Rovinarile tehnilise vea korjas. Mängu 11:0 spurdiga lõpetanud Rock võitis viie punktiga.

Peatreener Gert Kullamäe kommentaar Delfi TV-le: "Raske mäng oli, eriti esimesel poolajal. Midagi kammitses meid. Kas ei osanud mina meestel pingeid maha võtta või ei saanud mehed ise neist võitu. Eriti just rünnakul. Kaitses oli mõlemalt poolelt kõva mäng, mõlemad olid normaalse skautingu teinud. Aga rünnakul ei julgenud keegi otsustavust võtta. See oli ka poolaja põhisõnum - kutid, mängime oma saalis, kus iga päev treenime ja visked sisse paneme. Teisel poolajal vennad otsustasid, et hakkavad sisse viskama ja kohe on pilt teine!"

Rocki parimana viskas Timo Eichfuss 18 punkti ja korjas 8 lauapalli. Kahekohalise arvu punktideni rohkem keegi ei jõudnudki, 9 silma lisasid Tanel Sokk, Karolis Petrukonis ja Gert Dorbek. Rovinari resultatiivseimad olid Nemanja Milosevic 18 punkti ja 10 lauapalliga ning Giordan Watson 17 punktiga.

TÜ/Rock tõusis kolme võidu ja ühe kaotusega alagrupi liidriks, sest samal ajal toimunud mängus teenis seni vaid kaotusi saanud Sofia Lukoil Academic oma esimese võidu alistades võõrsil Körmendi 76:63. Alagrupis on jäänud mängida veel kaks mängu ning TÜ/Rockil neist üks võõrsil Lukoil Academicu vastu ning 16. detsembril võõrustatakse viimases kohtumises Körmendit.

Vaata kohtumise tipphetki!