Rock alustas kohtumist 13:0 vahespurdiga ning hoidis vastased üle viie minuti kuival, kuid lasi siis külalised 9:0 spurdiga mängu tagasi. Avaveerandi võitis Rock 21:13, poolajale mindi aga Ungari klubi 47:45 juhtimisel. Viimast veerandit alustati Körmendi eduseisust 65:62.

Kaks minutit enne lõppu oli Rock veel 73:80 kaotusseisus, kuid minuti pärast oli tablool juba viik 80:80. Lõpusekunditel oli Augustas Peciukeviciusel seisul 81:82 võimalik Rock võidule visata, kuid leedukas ei saanud korvi alt palli sisse. 0,6 sekundit enne lõppu tehti veel Körmendile viga. Teine vabavise visati meelega mööda, et Rockil ei jääks enam imeviskeks mingit võimalust.

Rocki parimatena viskasid Janar Talts 17, Gert Dorbek 15 ning Valmo Kriisa ja Peciukevicius kumbki 11 punkti, Talts korjas ka 9 lauapalli. Üleplatsimees oli Körmendil Ryan Richards 20 punktiga, Rolland Torok ja Csaba Ferencz toetasid võitjaid 15 punktiga.

Valmo Kriisa Delfi TV-le: "Meil oli šanss, aga me ei kasutanud seda ära. Ei suutnud oma mängu peale suruda ning puudus kaitsestabiilsus."

Gert Kullamäe lisas: "Uskusin lõpus, et lisakäiguna publik toob meile võidu välja, kuid sedakorda mitte... Au vastasele, nad tabasid tõesti hästi. Mulle muidugi see lõpulahendus üldse ei meeldinud. Ja ma oleks pidanud seda ette nägema (Peciukeviciuse kaks viet enda peale - toim.) ja tegema ehk ühe vahetuse..."

Vaata tipphetki!