38-aastane ääremängija, kes lõpetas karjääri eelmisel kevadel pärast Raplaga Eesti meistrivõistlustel pronksile tulemist, kutsus oma viimasele mängule paljud endised tippmängijad.

N-Rühma koosseis oli täna järgnev: Martin Müürsepp, Aivar Kuusmaa, Gert Kullamäe, Rauno Pehka, Gert Dorbek, Tanel Sokk, Rait-Riivo Laane, Raido Ringmets, Ando Tagamets, Gregor Ilves, Valmo Kriisa ja Heigo Erm.

Mängu kommenteeris kohapeal viibivale publikule Kalev Kruus. Kokku mängiti täismaja ees neli 7-minutilist veerandaega, mille vahele olid pikitud ka erinevad show-ja viskemängud, kus samuti nii N-Rühm kui nende vastane Avis Rapla enda skoori kasvatada said. Mäng, kus sai näha endiste legendide tabavaid kaugviskeid ja läbimurdeid, oli sümboolne ka selles osas, et esimene ja viimane korv kirjutati just Andre Pärna nimele.

Mängujärgselt jagati karjääri lõpetanud Pärnale ka mitmeid meeneid, samuti riputas Avis Rapla esimese mängijana kuulsuste halli just Andre Pärna särgi, lisaks "külmutati" tema viimase hooaja särginumber 37.

Mängu tipphetked: