Eelkõige ikkagi jalgpallilinnas Clujis on kaks väga korralikku jalgpalliareeni - Cluj Arena, mis mahutab 30 000 pealtvaatajat ning Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, mahutavusega 23 500 pealtvaatajat. Meil on Lilleküla areen, mis on kordades väiksem.

Kodune Saku Suurhall on küll mahutavuselt samaväärne 2014. aastal valminud Cluji Sala Polivalentăga, ent rumeenlastel oli tarkust peaareeni juurde teha ka treeningsaal. Ehk kui peaareenil ehitatakse mõne kontserdi tarbeks lava, siis korvpallurite treeningud tegemata ei jää.

Eesti koondis elab Sala Polivalentăst piltlikult öeldes kiviviske kaugusel. Hotelli aknast paistab moderne Cluj Arena, mille kõrval paikneb omakorda korvpalliareen. Jalutades vahemaaks 10-12 minutit. Peatuspaik Grand Hotel Napoca on igati viisakas, ehkki toiduvalik võiks mängijate vajadusi silmas pidades olla mitmekesisem.

Massaaži protseduurid võetakse ette hotelli teise korruse koridoris. Lauad ei mahu lihtsalt tuppa ära. Aga seda on juhtunud varemgi, ei midagi väga erakorralist. Lisaks on Eesti koondisel privaatne koridorinurk, kuhu teistel asja pole.

Turniiri teisel päeval kohtub Eesti koondis Bulgaariaga, mäng algab täna kell 16.45. Delfi TV vahendab kohtumist otseülekandena.