27-aastase ja 196 sentimeetri pikkuse Kurbase jaoks on see juba kuues hooaeg TÜ/Rocki rivistuses. Hooajal 2014/2015 tegi ta mustvalges vormis kaasa 54 kohtumist. Alexela korvpalli meistriliigas viskas ta keskmiselt 33 mänguga 11,1 punkti ja noppis 4,3 lauapalli. Eriti tähtsaks kujunes Kurbase roll TÜ/Rocki tiitivõiduga lõppenud finaalseerias, milles ta tõi keskmiselt 15,8 punkti ja 6,4 lauapalli mängus ning tänu sellele valiti ta ka finaalseeria parimaks mängijaks.

Mulluse Balti liiga hooaja keskmiseks oli Kurbasel 5,8 punkti ja 2,3 lauapalli ning EuroChallenge 12 mänguga kogus ta keskmiselt 6,3 punkti ja 2,6 lauapalli mängus.

Tanel Kurbase sõnul annab kindlus klubihooaja osas finaalturniiriks parema enesetunde. "Tartus mulle meeldib ja et sel hooajal jääb ka võistkond enamvähem samaks, oli küllaltki kindla peale minek. Hetkel on mõtted rohkem EMi ja koondisetegemiste peal, aga tahtsin enne finaalturniiri ära otsustada. Kui klubihooaja osas on asi kindel, siis saab rahulikult keskenduda EMi mängudele. Samas on ka lepingus sees võimalus välismaale minna, kui peaks hea pakkumine tulema," sõnas Kurbas.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe ootab Kurbaselt stabiilselt head hooaega. "Hea meel, et meie koostöö jätkub ka sel hooajal. Kurbase kaks viimast hooaega on olnud vastuolulised. Nüüd on ta juba selles eas, et teha hooaeg, kus nii põhihooaja kui ka lõpu play-offi mängud on stabiilselt heal tasemel. Meie klubis on selleks kõik võimalused loodud ja andku ainult minna," ütles Kullamäe.

Tanel Kurbas kuulub ka Eesti koondise nimekirja ja on tugev kandidaat ka peagi algavate EM finaalturniiri mängudel koondisesärki selga tõmbama.