Ehkki hooaega alustatakse aste madalamas liigas, säilib Rapla naiskonnal võimalus kevadel siiski Eesti MV-l medali eest heidelda. Nimelt pääsevad Apollo Naiste Korvpalliliiga esimesed kolm naiskonda play-off mängudele, kust omakorda on võimalus jõuda medalimängudele. Uuel hooajal hakkavad võistkonnas mängima Rapla Korvpallikooli praegused ja endised õpilased.

„Me ei ole allaandjad ja tegime naiskonda juba 10 aastat vedanud Rando Reininguga kõik võimaliku, et naiskond sellisel kujul säilitada, kuid pidime seekord tunnistama, et tekkinud olukorrast ei olnud väljapääsu. Aga mul on hea meel, et mitmed meie kasvandikud tahavad endiselt meie kooli esindada ja tulevad praegustele õpilastele appi, et Rapla oleks naiste meistrivõistlustel siiski esindatud. Kohtleme seda naiskonda esindustiimi vääriliselt ja olen täiesti kindel, et seda teevad ka meie lojaalsed fännid,“ andis omapoolse kommentaari Korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp.

FCR Media/Rapla KK loodi eelmisel aastal Rapla Korvpallikooli ja Audentese Spordikooli koostöös. Ühiselt õnnestus saavutada Eesti meistritiitel ja teenida Balti liigas ajaloolised hõbemedalid.