Meistriliigas kuuendal kohal asuv Sirenos kohtus karika pronksiheitluses Klaipeda Fortunaga ning alistas liigas kaks kohta kõrgemal asuva klubi 72:69 (42:38).

"Klaipedaga on meil pidev võimuvõitlus," kommenteeris Tammik. "Sest eelmisel aastal mängisime meistrivõistluste pronksile just nendega. Juhtisime mängudega 2-0 ja lõpuks kaotasime 2-3 ning jäime hooaja kokkuvõttes neljandaks."

Ta jätkas: "Mäng oli ikka üli-ülipingeline. Päris mitmel põhimängijal oli lõpuks neli viga. Aga saime hakkama ja pidasime pingele vastu. Ma arvan, et positiivse tulemuse otsustas ka see, et kui üldiselt on treener meil väga emotsionaalne, siis täna suutis ta end vaos hoida ja võiskonda toetada."

"Ise ei mänginud täna," jätkas Tammik. "Tundsin isegi teatud kergendust, sest mängu keskel sekkuda olnuks väga raske, emotsionaalselt keeruline. Aga ütleme nii, et täna oli meie päev rohkem kui Klaipeda oma. Hea et käest ei libisenud see mäng - Žalgirise Arenal mängida on ikka teine asi!"

Rasa Žemantauskaite-Matlašaitiene ja Rasa Knyzaite tõid Sirenose kasuks 17 punkti. Karika finaalmängus oli liiga liider Utena 75:65 parem Marijampole Suduvast.