Kokkuvõtteks Eestile üheksapäevaselt turniirilt kuus kaotust ja üks võit. Kuid Saksamaad võideti just õigel hetkel, mis jättis meid õnneks konkureerima kohtadele 9.-12. Mitte 13.-16. Jääb lisada, et neli mängu kaotati vastavalt kolme, viie, kuue ja seitsme punktiga. Mis näitab meie head taset.

Turniiri viimases, 11.-12. kohta otsustanud mängus kohtus Eesti täna Podgoricas Iisraeliga. Esimesel poolajal nägime avatud, lahtist korvpalli, mis viis tulemuseni 50:49 - Ran-Andre Pehka tabas kaugelt poolaja viimase viske. Avaveerandi oli Eesti seejuures kaotanud 19:26.

Mängu murranguhetk saabus (paraku) kolmanda veerandi lõpus, neljanda alguses. Eesti pääses 54:54 seisult 28. minutiks juhtima 67:58. Siis aga Eesti järgmised enam kui viis minutit punkte ei kogunud ning viimase veerandi 35. minuti alguseks olime taga 67:71. Eesti maa-ala ei õigustanud, oli pallikaotusi, lahenduseta üks-üks olukordi ja luhtunud viskeid.

Lõpu eel sai Eesti veel korraks sabast kinni (73:74), kuid päris lõpp kuulus küllalt kindlalt juutidele. Vastane oli mängupildilt tugevam, pisut ühtlasem, kvaliteetsem. Seda arvesse võttes tegi Eesti koondis igati väärika partii. Jääb vaid lisada, et turniiri alguses võitis Iisrael nii Horvaatiat kui Serbiat ehk kahte hilisemat poolfinalisti...!