Esimesel veerandil mängis Eesti hästi. Polnud suuremat probleemi: olime kaitses võrdväärsed ning rünnakul piisavalt leidlikud. Meil asjad toimisid, Leedul visked ei tabanud. Veerandi lõpus pani Henri Drell kolmese ning me olime ees 21:18.

Teisel veerandil Leedu tuli järele ja läks möödagi, aga Eesti oli kannul. Väsimusest hakkasid tekkima eksimused, Leedu hakkas kägistama, ent mingit olulist vahet ei tekkinud - poolaeg 41:34 Leedule.

Kolmandal veerandil jätkus endiselt lahtine mäng. Leedu pisut närvis, aga meie ei suutnud ka seda ära kasutada. Leedu paneb püsti maa-ala, kuid Kerr Kriisa tabab eemalt kolmese - saame lähemale 47:53. Seisult 54:65 jäime aga leedukate 18:7 spurdi järel kaotusseisu 61:83.

Lõpus tulid eestlased kohati küll 10-12-punkti kaugusele, aga ei enam.

Leedu koondise peatreener Gediminas Petrauskas lausus Basket.ee-le: "Põnev mäng. Minu närvid olid pingul kuni 35. minutini. Meil ei ole Eestiga kerge olnud juba kolm aastat mängida. Ei mingit allahindlust. Tulime täie rauaga peale."

Ta jätkas: "Näiteks kuidas me ründelaua kaotasime, seda on mul raske mõista, aga olgu. Võit on võit. Meie distsipliin kaitses oli lõpuks see, mis võidu tõi, ma arvan."

Henri Drell, koondise resultatiivseim 20 punkiga, ütles mängujärgselt: "Olime tublid. Üldiselt mänguga väga rahul - me mängime siin ikkagi riikide vastu, kellega on väga raske võitu loota... Olime täna paremad kui eelmistes mängudes ja ma olen tõesti uhke oma meeskonnakaaslaste üle, mis siis et lõpuks kaotasime."

Koondise peatreener Indrek Reinbok võttis mängu kokku: "Kvaliteedilt tegime täna Leeduga oma parima mängu. Kuskiltmaal näitasime kõvasti hambaid, samas jäime lõppkokkuvõttes alla. Tugevam võitis. Leedu oli lõpuks igas elemendis parem. Meil oli ses mängus häid kohti ja ilmselt ka murdepunkte, kuid Leedu ei lasknud meid meepoti ligi". Rünnak oli meil teisel poolajal ok, kuid kaitses ei saanud me enam hakkama. Eriti üks-üks kaitses."