Eestlannad pidasid viimasel kolmel päeval kohamänge. Esimene kohtumine Ukraina vastu (9.-16. koht) võideti koguni 76:47, seejärel kaotati Inglismaale (9.-12. koht) 62:70 ning lõpetuseks kohtuti teist korda turniiri jooksul Sloveeniaga, võites kindlalt, 75:59.

Teise Sloveenia kohtumise parimad olid Kadi Kals ja Berit Loomägi, kes mõlemad lõpetasid efektiivsusnäitajaga +16, tuues vastavalt 11 ja 10 punkti ning võttes 8 ja 5 lauapalli. Punktiskoori poolest tuleb aga kindlasti esile tõsta ka Victoria-Ida Vähi, kellelt 20 punkti.

Kogu turniiri kokkuvõttes oli meie parima efektiivusega Vähi, kelle keskmine tulemus +11 mängu kohta. Parim punktitooja oli Janne Pulk, kes viskas keskmiselt 14,2 punkti (turniiri 4. tulemus!), parim lauavõitleja Berit Loomägi, kes võttis 6,5 lauapalli ning kõige rohkem resultatiiveid sööte (3,5 - turniiri 6. tulemus) jagas Johanna Teder.

"Lõppakord, võit Sloveenia vastu, oli kindlasti väga magus, me suutsime seda ajaloos esmakordselt. Inglismaa osas, ei ütleks isegi, et see kaotus nii hirmus valus oli. Me võitlesime, kuidas suutsime, kuid sellele, kui nad neljandal veerandil teise käigu sisse lükkasid, me ei suutnud enam vastu panna," võttis peatreener Marek Koitla viimased kohamängud kokku.

"Tüdrukud on olnud väga tublid. Nende tiimitöö on olnud super, team spirit väga kõrgel ja nad on kindlasti hakkamist täis. Samast satsist võib tulevikus veel üht-teist oodata. Me ei saa aga lähtuda ainult koondisest, suur töö on vaja ju ära teha aastaringselt. Selge on see, et need tüdrukud on selleks valmis," lisas peatreener.