Eesti asus kohtumises 10:0 juhtima, kuid aeglase alguse järel said leedulannad mängu käima ja läksid veerandi lõpuks lausa ette 16:14. Teine veerand Leedule juba 16:9.

Mängu võtmeks oli Eesti 28 pallikaotust Leedu kaheksa vastu. Eesti võitis laua 42-37, korvisöödud kuulusid Leedule 14-8. Kahepunktivisked Leedule 42 vs 31,4%, kolmesed Eestile 40 vs 21% (meil 10/4, millest Ege-Ly Viirmaa 4/3), vabavisked Eestile 71 vs 70%.

Viirmaa tõi parimana 15 punkti, Kai-Brith Kalda lisas kaheksa punkti ja võttis üheksa lauapalli, Kadri Uiga viskas kuus punkti, võttis kuus lauapalli ja andis kuus söötu.

Teisipäeval kohtub Eesti kell 14 Poolaga (kes esmaspäeval alistas Serbia 64:56) ning kolmapäeval Serbiaga. Siis saab selgeks, kas Eesti kukub tagasi B-divisjoni või mitte.

„Hea algus, õudne lõpp – nii see oli,” kommenteeris peatreener Jaanus Levkoi pressiteate vahendusel mängu Leeduga. „Tegime mõned vahetused ja kohe tuli sealt miinus, sealt edasi läks meie mäng ümmarguseks. Ma midagi tüdrukutele suurt ette ei heida – oleme A-divisjoni lihtsalt nõrgemad. Ja Poola-Serbia vastu läheb küllap veel raskemaks.”

„Märksõnad on samad – individuaalne meisterlikkus, otsustavus, julgus, olukordade lahendamise kunst. Meie hetkelised oskused on väiksemad, aga ma ei ole pessimist. Mul on nüüd lademes videomaterjali, kuidas tüdrukute korvpalli tuleb mängida ja pealegi oli meil võistkonnas vaid neli 1997 ehk siis õige vanusega tüdrukut,” lisas Levkoi.