Tänases esimeses mängus USA-ga jäi Eesti alguses 9:12 taha, aga siis võttis meeskond end kokku ning näitas hingestatud meeskonnamängu. Tulemuseks kindel võit 21:14.

Enne viimast alagrupimängu oli Eestil sellega kirjas kaks võitu – USA ja avapäevast Mongoolia (22:13) üle – ning üks kaotus (Argentiinale 19:22). Edasipääs sõltus viimasest alagrupimängust Venemaaga, kes tuli veerandfinaali jõudmiseks kindlasti võita.

Eesti alustas tugevalt, kuid siis tuli väike mõõn sisse, vastased kogusid hoogu ja viigistasid. Teises pooles kujunes mäng väga võitluslikuks ning seisult 20:20 tuli minna lisaajale. Eesti täitis eesmärgi saada esimesest rünnakust vähemalt üks punkt, kuid paraku tuli sellele vastu kohe vastaste kahepunktiline kaugvise. See jäigi lisaaja viimaseks korviks ja tabloo näitas lõpuvileks 22:21 võitu Venemaale.

Eesti eest mängisid Kerr Kriisa, Aleksander Oliver Hint, Arthur Herman Entsik ja Jaan Erik Lepp.

Noorte olümpial jätkab alagrupimängudega veel Eesti 3x3 naiskond, kellel seisavad pühapäeval ees kaks viimast alagrupimängu Tšehhi ja Austraaliaga. Praegu on mängija vigastuse tõttu poolteist kohtumist platsil kolmekesi võidelnud naiskonnal kirjas kaks kaotust: Hollandile 12:22 ja Hispaaniale 11:21.