Eesti alustas koosseisus Annika Köster, Rosemary Rits, Janne Pulk, Kadri-Ann Lass ja Johanna Eliise Teder.

Esimene veerand kulges väga tasavägiselt ja esimesele hingetõmbepausile siirduti põhjanaabrite 13:11 eduseisus. Teisel veerandil panid soomlannad enda paremuse maksma ja suurendasid vahe poolajapausiks 11-punktiliseks (31:20).

Vahepeal juba 19-punktilisse kaotusseisu jäänud Eesti suutis kolmanda veerandi mängida 12:12 viiki, mis tähendas, et otsustavale neljandikule mindi vastu endiselt miinus 11 pealt.

Tugeva pressingu toel kaitses jõudsid Janne Schasmini hoolealused kolm minutit enne lõpusireeni vastastest kaheksa punkti kaugusele, kuid lõpuks võtsid põhjanaabrid siiski 10-punktilise võidu.

Eesti parimad olid Annika Köster 11 punkti ja 9 lauapalliga ning Kadri-Ann Lass 10 punkti ja 9 lauapalliga. Võitjate poolelt tõi Roosa Lehtoranta 14 silma. Võrdselt 10 punkti lisasid Linda-Lotta Lehtoranta, Taru Tuukkanen (lisaks 13 lauapalli) ja Sofia Pelander (lisaks 11 lauapalli).

Koondise peatreener andis Basket.ee-le antud intervjuus mõista, et mõned mängijad polnud mängudeks Soomega valmis: "Ei ole okei, kui tullakse koondise laagrisse ja saadakse vigastada sellepärast, et pole endaga suvel tööd tehtud. See ei ole enam hea, kui laagri neljandal päeval joosta ei jaksa. Au neile, kes näitasid teisel poolajal sisu. Me ei saa aktsepteerida neid halbu harjumusi, mis on tulnud sisse." Kiidusõnu jagas peatreener nooremale generatsioonile: "U18 vanuseklassi tüdrukud tõid särtsu, päikest, ilusaid hetki ja loomulikult selliseid noormängijatele omaseid eksimusi, aga muutus nende mängus oli silmaga näha."