Sissejuhatuseks sõnas Sokk, et üldises plaanis olid kõik väga tublid. Treeningutel-mängudel tahet ja võitlusvaimu jagus ning käega löömise hetki vähemalt tema ei täheldanud. Konkreetsemalt hindas ta 11 mängijat.

Indrek Kajupank – Pikka aega koondise huviorbiidis olnud. Kaitses eriliselt tubli, suudab pea kõike positsioone katta. Pisut ebaõnnestus vaid esimene kontrollmäng, teistes kohtumistes oli tasemel. Sai enesekindlust juurde. Kahju muidugi, et tema esitused vigastusega lõppesid.

Rait-Riivo Laane – Oli esimest korda U20 vanusest väljas ja pääses meeste vahele. Võttis mängudes palju rünnakutel enda peale ja selle koosseisu juures seda oligi vaja. Aktiivne, enesekindel. Järgmine eksam seisab kohe ees, kui vähe kõvemad mehed on treeningutel võistkonnas.

Sven Kaldre – Sai kõige vähem mänguaega, mis on tingitud asjaolust, et tema positsioonile on konkurents kõige tihedam. Ehe ründaja, kellel kaitses kipuvad mingid asjad kahe silma vahele jääma. Meie prioriteet oli kaitsemäng ja seetõttu said eelise teised 2/3 positsiooni mängijad.

Janari Jõesaar – Nägin esimest korda üle pika aja, on teinud arengus märkimisväärse samu edasi. Mänguvaist olemas, vise on, läbiminek samuti. Füüsis pole veel meeste vahel tegutsemiseks piisav, aga see on tööga arendatav. Kindlasti perspektiivikas.

Tanel Kurbas – Teda tean alates 7. või 8. eluaastast. Ootasin kogu aeg sarnaseid esitusi, mida ta näitas kahes viimases kohtumises Austria ja USA üliõpilaskoondisega. Tanel peab olema rünnakutel aktiivsem, ei tohi mängus ära kaduda. Võimed on olemas, kaitses tubli.

Erik Keedus – Mõistab hästi mängu. Kaitses ja rünnakul võib mängida positsioone 1-4, mis on plussiks. Ent ootaks rünnakutel veelgi rohkem. Nõrgaks kohaks surve alla jäädes ebakindlaks muutumine. Oleme selle parandamiseks kõvasti tööd teinud, ent töö peab jätkuma.

Rain Raadik – Kui ta pea tööle paneb ja suudab hoida järjepidevust füüsilise vormi parandamisel, siis võib tulla Euroopa klassiga mängija. Venemaa mängu järel, kus tal oli vastas NBA klassiga mees, sai sedavõrd hea kooli, et järgmistes kohtumistes tegutses selgelt paremini. Füüsisega on tehtud alles esimene samm ja pikk tee minna.

Toomas Raadik – Kaitses tubli, rünnakul natukene ühekülgne. Kuigi viimases mängus ameeriklastega tegi juba mitu ilusat liigutust. Peab tehniliselt end arendama ning rünnakul käike juurde saama. Vise on olemas.

Martin Paasoja – Käis vahepeal koondise juurest ära ja seepärast võib-olla ei sulanud kõige paremini meeskonda. Tallinna turniiril oli hea. Tõsine spordimees, väljakul ei loovuta sentimeetritki võitluseta. Mängib positsioonil 2/3, mis hetkel koondises kõige tihedama konkurentsiga. A-koondisse pääsemiseks tuleb klubihooajal stabiilselt hea olla.

Timo Eichfuss – Päris 100 protsenti ei saanud mängida, sest tal oli kerge reielihasevigastus. Füüsiliselt tugev, üks vähestest, kes võimeline ka jõuga ära tegema. Tuleb omad liigutused ära teha veelgi julgemalt ja kiiremini.

Kristjan Kitsing – Saanud Kalev/Cramos korraliku karastuse, oli B-koondises suurima kogemuste pagasiga. Kaitses stabiilne, teab, et eksida ei tohi. Rünnakul arenguruumi kõvasti. Peab muutuma vastaste korvi all enesekindlamaks.