Dinamo saavutas ses kohtumises mitut puhku teatava edu, kuid loovutas selle kiiresti. Mis sundis ka peatreenerit Üllar Kerdet mängujärgselt tõdemast, et meeskonna mäng meenutab senimaani Ameerika mägesid.

Poolaeg lõppes 36:36, teisel poolajal juhiti, kuid loovutati edu ning saabus viik 60:60. Sealt edasi aga läks aina paremasse hoogu Deniss Zahharov, kes püstitas 30 punktiga isikliku rekordi ning vedas klubi võidule.

Aleksander Fomin lisas 14 punkti, Sokk sai 23 minutiga protokolli 2p+3lp+6rs (visked 3/1). Lisaks kolm pallikaotust ja kolm viga. Uus mees, vahetult Ameerikast saabunud viskav tagamängija Jerrod Dubois lülitus 15 minutil, osales kokku ca 13 minutit ja tõi 7p+2lp.

Üllar Kerde: "Me kuidagi ei suuda endiselt näidata stabiilsust. Kuigi täna oli näha, et mehed tahtsid seda võitu ja võitlesid. Võimalik, et ma pole leidnud teatud võtmeid teatud mängijate juurde, pole õppinud veel kõiki tundma..."

Superliiga liidrina on Permi Parma saldo 19-7, Samaara SGEU-l on see 18-8, Dinamol 18-9, Novosibirskil ja Rjazanil 17-10. Järgmise etteaste teebki Dinamo 23. märtsil võõrsil Rjazaniga.

Muuseas, Spartak-Primorje eest tegi edukalt kaasa 38-aastane Pjotr Samoilenko, mees kellega Martin Müürsepp omal ajal näiteks Kaasanis pikalt koos mängis. Tema panus eilses heitluses oli 30 minutiga 9+4+2.