"Eks me üritame poistest alati maksimumi välja võtta. Ütleme niimoodi, et sellel turniiril me saime umbes 90 protsenti kätte. Suures plaanis. Aga varu on tegelikult igas mängijas. Ei saa öelda, et me rahul pole, aga arenguruumi on kindlasti kõigil," rääkis Virumaa Palliklubis igapäevaselt noormehi treeniv Rego.

"Kõrvalt teiste mänge vaadates tundusid vastas olevat päris head võistkonnad. Me ikkagi valmistusime igaks mänguks väga tõsiselt. Aga tundus, et ükski võistkond polnud valmis selleks, et me mängime sedavõrd agressiivset kaitset. Selle turniiri edu tuli puhtalt kaitse pealt," on koondise juhendaja veendunud.

Eesti noormehed võitsid Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniiri esmakordselt, varasemalt on küll paaril korral jõutud finaali, aga mitte esikohani. Tuleval aastal saab võidumeeskonnast A-divisjonis kaasa mängida vaid Karl Kristjan Karpin, ülejäänud on vanusega väljas. Vaatamata sellele usub Rego, et võitlusvõimeline tiim suudetakse ka tuleval suvel välja panna. "Selles vanuses on meil huvitavaid poisse ja kihvte kujusid küll. Hinges ikka loodan, et nad vähemalt püsima jäävad A-divisjoni," kõlas resümee.