Lisaks treeningule oli Delfil hea võimalus puhuda juttu ka mööduvast hooajast. "Ei saa öelda, et hooaeg oleks ülipingeline olnud. Olid mängud, mis olid pingelised ja osad mängud ühekülgsemad, aga üldjoontes said kohtunikud hakkama ja üldmulje on hea," võttis Suslov hooaja kokku.

Põhihooaja lõpus kohtus Aivar Kuusmaa koos Kalev/Cramoga kohtunikebrigaadiga, et üle vaadata viimane otsustav kohtumine Tartu Ülikooliga, mis peatreenerile reeglitevastase käitumise pärast mängukeelu tõi. "Kui kohtunikud ja treenerid suhtlevad, siis see alale halba kindlasti ei tee. Kindlasti ei peaks see käima ka sellise kampaania raames. Kõik näod on teada-tuntud ja meie seminarile on kõik treenerid kutsutud ja oodatud."

Suslovi sõnul ei ole ka sellest midagi halba, et kohtunikud vilistamisega põhitöö kõrvalt tegelevad. "Pigem on see hea, et kohtunikud teevad päevasel ajal midagi muud. Hoiab pea puhtana!"

Treening toimus Nõmme Spordikeskuses, kus Riho Järvelaineni näpunäidete järgi läbiti jooksurada ning tehti erinevaid harjutusi. Treeningu lõpus ootas vilemehi saun.