"Peab tõesti tunnistama, et nad olid igas elemendis meist täna paremad. Pigem nad võtsid jõuga selle mängu seekord ära," sõnas Sokk Poola-mängu kohta. "Nad tulid ja esimesest minutist peale domineerisid. Selle mängu kokkuvõtteks võib öelda, et nii suurt klassivahet ei olnud, et nad meid 30ga oleksid pidanud võitma, aga lõpuks lagunes meie mäng ka ära, tänu sellele, et nad järjepanu ka raskeid kolmeseid sisse viskasid."

Kuidas valiksarja tervikuna hinnata? "Kui välja jätta need kolm kaotust ja see fakt, et me EM-finaalturniirile ei kvalifitseerunud, siis tegelikult mehed ja publik, kes saali tuli, pakkusid meile ainult positiivseid emotsioone. Sel aastal ma pean publiku ees ka mütsi maha võtma ja "aitäh" ütlema - nad aitasid meid igas mängus, olenemata sellest, mis seisus me olime, eriti siin viimases mängus, kus me olime lõpus väga halvas seisus. Hoiti meiega ühte ja ei läinud asi laadaks ära. Oldi lõpuni meiega."

Lõppude lõpuks jääb Soku sõnul sisse ikkagi nadi tunne. "Kurb, sees on kurb meeste pärast. Nähti sigapalju vaeva, aga lõpp oli ikka selline. Aga mis teha - see on korvpall, see on elu. Äkki järgmine kord läheb selle võrra paremini, et meestel on kogemus olemas."

Samal ajal on klubihooaeg juba kohe-kohe algamas. "Kahjuks on koondised natuke väsitama ka hakanud - viis aastat järjest panna on natuke palju. On vahepeal puhkust ka, aga vaimselt hakkab ära väsitama," nentis tagamees.

Vaata Delfi TV videost veel, kuidas meeskond Soku sõnul enne viimast mängu oma võimalusi hindas!

Video Soku esimesel poolajal tehtud heast ründelauapallist ja putback'ist: