Delfil õnnestus päev enne mängu Bagatskise jutule pääseda ning rääkida nii Nižni Novgorodi meeskonna edust kui ka sügisesest EM-finaalturniirist, kus Läti ja Eesti on teadupärast ühes alagrupis.

Bagatskis eestlaste pärast EM-valikgrupis väga ei pabista, sest ta teab kõiki meie mängijaid ning ambitsioon on palju suurem, kui Eesti alistamine. "Ega ma hetkel sügise peale väga mõtle, rohkem ikka klubile. Ja koondise ettevalmistuse osas on päris paljud asjad juba paigas. Eestiga kohtume alagrupi viimases voorus ja teoreetiliselt on meie jaoks kõik selge. Kuidas võita mitte ainult Eestist, vaid kogu turniir! See on teooria, mis praktikaga väga tihti siiski kokku ei lähe," rääkis Bagatskis.

Nižni Novgorodi edu üle lätlane üllatunud pole ja tegelikult on meeskonnal veel reserve. "Eesmärk oli luua meeskond, kes mängib vastasele ebamugavat ja ettearvamatut korvpalli. Osaliselt on meil see õnnestunud ja edu on tulnud raske tööga. Euroliigas võime samuti kõiki võita. Ma arvan, et meil ei ole piire. Väljakul mängivad elus inimesed, mitte lepingud ja nimed. Ei pea muretsema ja põdema, kelle vastu sa mängid. Selge, et meil ei ole Euroliigas koosseisu osas mitte kellegi ees eelist, kuid saame hakkama. Ja me üritame mängu nautida!"