"Ma arvan, et seda mängu ilus vaadata polnud, korralik mürgeldamine käis kogu aeg. Domineerisime terve mängu, olime ees, mõned valed otsused lõpu poole ja nii see läks. Au vastasele. Nad on tugev võistkond. Hooaja jooksul on nad vaid ühe eurosarja mängu kaotanud," lahkas mängu Kangur.

Algviisikus alustanud Kangur mängis finaalis 28 minutit, viskas 100-protsendilise tabavuse juures 7 punkti, võttis 5 lauapalli ja andis 2 resultatiivset söötu. Tema +/- näitaja oli Varese meeskonna parim +7. Tema statistika oli parem kui paari päeva eest poolfinaalis.

"Ma pigem võtaksin selle statistika, mis eelmises mängus oli ja võidu sinna juurde. Mis ma nende enda numbritega ikka peale hakkan. Peaasi, et meeskond võidaks. Täna me ei õnnestunud, ei oska sellelt pinnalt enda sooritust kuidagi hinnata," jäi Kangur tagasihoidlikuks.

Kui kaua selline valus kaotus peas ketrab? "Ei oska ju hinnangut anda, kuna see on nii individuaalne. Mõni mees on võib-olla juba tunni aja pärast okay, mõnel läheb nädal, kuu või aasta." Aga sul endal? "Eks tuleb minu aeg ka, kui ma kusagile nurka poen."