Ainsana istus mängijatest pika laua taga koondise kapten Kangur. "Täna õhtul saan meistriliiga finaale vaatama minna, naudin seda ja toetan saalis sõpru-tuttavaid. Pikk suvi on veel ees, puhata jõuan piisavalt," andis Kangur mõista vabamehe volist.

Kuidas võtab ta kokku lõppenud hooaja Itaalia liigas? "Oleme ausad, ega statistiliste numbritega ei saa rahule jääda. Mõistagi olen rahul, et sain piisavalt mänguaega, mis minu jaoks oligi tegelikult kõige olulisem. Suutsin endale ja veidi ka teistele näidata, et olen võimeline peale kahte operatsiooni palliplatsil toimetama. Loomulikult teatavaid vigu ma tegin ja praegu võib-olla kahetsen, et liiga vara platsile tagasi tulin. Kaks või kolm nädalat oleks võinud kannatada veel, aga isu tagasi tulla on alati niivõrd suur ning sellises olukorras ei mõelda päris "kaine" peaga," kirjeldas viiendat hooaega Itaalias mänginud Kangur hooaja keskel aset leidnud protsesse.

Rääkides koondise suvest andis Kangur mõista, et tema meeled on ärevil ja tahtmine midagi korda saata suur. "Läheme võitlema ja võideldes loodame jõuda ka võitudeni. Kindlasti on kõigil koondislastel motivatsioon meeletu."