Klubi juhendamise võtab üle meeskonna praegune abitreener Raido Roos, kes viimase aasta jooksul ongi tegelikult üha enam peatreeneri kohustusi täitma hakanud.

"Ma olen andnud Raido Roosile võimaluse treeneriks saada. Oleme kokku leppinud, et lähiajal võtab ta peatreeneriameti üle. Mina proovin aga vaadata nii palju, et finantsiliselt suudaksime mängida Eesti liiga lõpuni," sõnas 60-aastane Klandorf. Ta lisas, et ühe euromängu peale kulus meeskonnal 10 000 eurot.

"Seda meeskonda on vahel naljatledes nimetatud Kalle-Kaleviks. Eks ta nii natuke ka on olnud. Ma arvan, et kui ma astun täiesti kõrvale, siis meeskonda enam pole, sest klubi on toetanud ju lihtsalt minu sõbrad. Ma ei tea, kas nad hakkaksid võõraid inimesi toetama," lisas kogenud juhendaja.

Klandorf lisas, et lähiajal saadetakse meeskonnast ära Kanada tagamängija Jahmal Jones, kes pole hooajaeelses kontrollkohtumises vinduma hakanud põlvetraumast taastunud ning ei teinud tänaseski mängus kaasa. Leedulase Robertas Grabauskasega lõpetatakse leping detsembris.

TLÜ/Kalev kaotas FIBA madalaimas eurosarjas kõik neli kohtumist: Prienai Vytautasele võõrsil 43 ja täna kodus 41 punktiga, rumeenlaste Targu Muresile võõrsil 12 ja kodus 13 punktiga.