"Me ei saa ju väiksemaid sihte seada, kui meil oli eelmisel aastal. Ja ma arvan, et meie võistkond ei ole halvem ega parem kui eelmisel aastal. Meil on kõik võimalused olemas, et VTB liigas play-offi jõuda. Isiklikult südames usun, et me selle ka ära teeme," rääkis Valdmaa intervjuus Delfile.

Veel suve hakul oli seis segane, kas seitsmekordne Eesti meisterklubi kõrgemal tasemel üldse jätkab. Aga asjad laabusid ning uuesti ollakse valmis lahingusse minema.

"VTB liiga aitas meid elus püsimiseks palju. Liigas tehti ümber preemiasüsteemid, väiksema eelarvega klubide toetused suurenesid oluliselt. See annab parema võimaluse suurematega võistelda. Liiga toetus on meie eelarvest üle 20ne protsendi," tõi Valdmaa kõneka näite ja lisas võrdluse Riia VEF-iga: "Kui eelmisel aastal oli neil eelarve 2-3 miljoni vahel ja tänavu 1,4-1,5 miljonit eurot, siis meil jääb eelarve endiselt alla miljoni. Päris täpset eelarvet ei oska öelda, kuna üritame jätkuvalt kulusid kokku hoida ja tulusid suurendada," põikles Valdmaa konkreetse numbri nimetamisest kõrvale.

Lahenduseni on jõudnud ka klubi maksuvaidlus Maksu- ja Tolliametiga. "Leidsime Maksuametiga peale pikki, põhjalikke ja väsitavaid läbirääkimisi kohtuvälise kompromissi. Kompromissi tulemused jätame enda teada. Maksuamet oli väga mõistlik ja vastutulelik ning me saame tegevust jätkata. Täpsemaid kommentaare ma jagada ei saa," märkis Valdmaa.