Eesti viimane vastane Poola oli meie meestest aga kindlasti kõrgema klassiga. "Nad on hea kvaliteediga. Kui üksikult võtta meeste kaupa, siis nad on ikka väga kõvad vennad. Tänane mäng oli raske meie poolt," rääkis Talts. "Ma arvan, et Eesti koondisel on praegu väga hea ühtne võistkond. Tänane mäng läks nii, nagu ta läks, aga ma loodan, et mehed hoiavad pea püsti ja mõtlevad järgmistele aastatele."

Kokkuvõttes ei pea eestlased lõppenud valiksarja sugugi häbenema. "Ma ütlen ausalt, et kutid mängisid kõik mängud väga hästi. Okei, viimases mängus tuli suurem pakk, aga nii palju, kui ma jälgisin, siis võitlus oli kõva. Vanasid peerusid ees ei olnud, tempo oli üles kruvitud ja meestele tuleb au anda - nad olid aktiivsed ja üritasid selle materjaliga, mis meil on."

Kuigi Taltsi sõnul oleks maksimum olnud pääs EM-ile, ei pea sellegipoolest pead norgu laskma. "Keegi kindlasti häbenema ei pea, et midagi oleks halvasti olnud."

Kas Talts ise ja teised kogenud mehed veel üldse koondisesse tulevad? "Eks see oleneb nii paljudest asjadest - treeneritest, enda tervisest ja muust. Selleks aastaks sai tsükkel läbi, keegi ju ei tea, mis saab. Kunagi ei saa öelda, et nüüd ma ei tule kindlalt. Järgmine aasta on uus aasta, eks siis näha ole."