Järgnevalt toome mõned Delfi lugejate poolt parimaks valitud kommentaarid artiklist "ETV juht Hanno Tomberg pooleli jäänud korvpalliülekandest: kava polnud võimalik muuta"

"Miks on nii, et mujal maailmas näidatakse koondiste mängud ära lõpuni?! Ei ole sellist asja, et mäng "lõpeb" teleekraanil suvalise koha pealt ja hakkavad uudised, kui just ei ole erakorraliste uudistega tegu. Paljud inimesed pettusid ETVs, mina üks neist. Kas tõesti kodanikud ETVs arvavad, et korvpall on aja peale mäng, et kui algab 19:15, siis on kindlasti läbi 21:00? Järgmine kord võiks Saku Suurhall ka elektri välja tõmmata kui kell kukub, et neil on aeg täis ja jookske nüüd ruttu Kalevisse mängu lõppu mängima. Lollus ETV poolt."

"Täpselt nagu Vremja nõuka ajal - kui ikka partei ja valitsus annavad käsu, et peab algama kell 21:00, löövad ERRorid kannad kokku ja tegutsevad vastavalt saadud suunistele."

"See on TASE. Meil on kaks ETV kanalit, mis suvi läbi näitab KORDUSI ja kui üks otseülekanne on, siis see ei mahu kuidagi ära. Häbi peaks olema."

"Ja mis siis oleks juhtunud, kui AK oleks 6 minutit hiljem alanud? Mõni mõis nüüd..."

"No tõepoolest nagu sigadus kuubis. Vaataja elab teleka ees kogu hingest mängule kaasa ja pulss on piirimail."

"Tomberg ärgu õigustagu end. Selle jama võimalus oli neil juba sisse programmeeritud, sest kahe AK vahe oli üks tund ja 45 minutit. Vahel on ju mängud lõppenud selle ajaga, aga on ka juhtumeid, kus venivad kahe tunnini välja. Sõltub ju mängu käigust. Tahan öelda, et tund ja 45 minutid on valesti arvestatud programmi aeg. Kui see "Vremja" on nii raudpolt, siis seitsmesed uudised oleks võinud ju vaheajal olla. Ja kui nii ka ei saa,siis pangu teine kanal."

"Mäletame hästi, kui ETV jättis üldlaulupeo ÜHESHINGAMINE finaali ka näitamata, sest eetris oli AK."