Eesti alustas Senegali vastu seekord paremini, kui kaks päeva tagasi, mil avaveerandil kümne punktiga taha jäädi ning lõpuks 70:74 kaotati.

Senegal oli mängu alguses seegi kord veidi täpsem. Meie mehed mängisid end suurepäraselt vabaks, kuid eksisid ja nii tuligi poolajale kuuepunktilises kaotusseisus minna.

Teisel poolajal kõik aga muutus. Pall hakkas sisse kukkuma lausa nii, et ühel hetkel pani Reinar Hallik kolm kaugviset järjest. Täpne oli ka Gert Dorbek, kes juba avapoolajal kaugviskeid kolmest-kolm viskas. Teisel poolajal tuli temalt veel juurdegi. Halliku arvele jäi kolmandal veerandajal tervelt 15 punkti. Vastastel lubati kümne minutiga vaid 8 punkti visata, ise seejuures toodi 26 silma. Mäng oligi tehtud.

Viimasel veerandajal ei suutnud Senegali mehed mitmeid rünnakuid kuidagi viskele saada ja kui saadigi, olid meie mehed nobedad kaitses nende üritusi luhtama.

Halliku arvele jäi kohtumise parimana 21 punkti (kaugvisked 7/4), Gert Dorbek lisas 13 (kaugvisked 4/4). Rait-Riivo Laane tõi 8 punkti (vabavisked 10/8), Joosep Toome, Rain Veideman ja Kristo Saage lisasid 6. Kaugviskeid tabas Eesti kokku 18/9.