Sokk sai vastaste mänguga tutvuda juba eile, kui Senegaliga mänguks varakult saali jõuti, sest samal ajal olid vastamisi Egiptus ja Filipiinid.

"Ei saa öelda, et egiptlaste tase nüüd nii hull oli, aga ma ootasin enamat," lausus Sokk pärast viimast kohtumist. "Olgugi, et meil oli neljas järjestikune mäng, sekundikski ei tulnud mõtet, et võiksime neile kaotada."

See, et koondisel oli neljas mäng nelja päeva jooksul, lõi selgelt välja, kuid tahtejõud ja piisavalt hea tase ei lubanud seda mängu vastastele ära anda. "Täna oli meeste konditsioon ikka paha," tunnistas peatreener. "Töö jäi tegemata ja visked jäid panemata. Aga kaitses olime tublid ja tõenäosusteooria ütleb, et ükskord peab ka see pall sisse kukkuma. Lõpuks kukkuski ja nii see mäng meie poole kalduski. Aga täna oli eriti raske, samas, enamus mehed teenisid auga selle mängu."

Soku sõnul nägid nüüd koondislased ise, et mingit aukartust ühegi vastase ees tunda pole mõtet. "Esimene mäng olime Senegali vastu ebalevad. Aga Argentina vastu tuli hea mäng, oleks võinud veel pareminigi minna, olime ju terve kohtumise mängus. Ja kui Argentinaga hakkama saime hakkama, siis tekkis meestelgi arusaam, et Egiptus või Senegal pole mingi probleem. Sellepärast tulebki tugevate vastu mängida, et aru saada, et me pole kehvemad," leidis Sokk.