Väikse mõttepausi järel tuli mehele siiski meelde, et Eesti puhul on tegemsit EM-finaalturniirile juba koha taganud koondisega. "Ah õige, te olite ju esimesed, kes EM-ile pääsesid," lausus mees naerulsui.

Lühikese jutuajamise käigus selgus, et tegemist on Ukraina korvpallikoondise treenerite hulka kuuluva Jack Nolaniga, kes saabus halli, et jälgida Dominikaani Vabariigi ja Senegali kohtumist, mis peale meie mängu aset leidis.

Nolani puhul on tegemist NBA pikaaegse skaudi ja peatreenerite assistendiga, kes juba 1990. aastatest unistuste liigas erinevaid rolle täitnud. Suvel kuulub ta Mike Fratello abimeeste hulka, kes Ukraina koondise tegemistel silma peal hoiab. Korvpallihooajal on mehe põhikohaks aga Los Angeles Clippersi skaudiamet.

Õnnestus mehele käsi pihku visata ka kohtumise järel ning küsida, mis ta Eesti ja Argentina meestest arvas. "Teil on väga head noored. Suurepärased viskajad. Tuleviku pärast te muretsema ei pea, olete heades kätes," lausus härrasmees. Suured sõnad kõrges korvpallimaailmas tegutseva mehe poolt.