Varraku sõnul ei ole võimalik Argentina vastu spetsiaalselt valmistuda - pole lihtsalt aega. Küll aga on enda kätte saadud video Argentina kohtumisest Puerto Ricoga, mis toimus Serbias. Argentina kaotas seal 87:97. Päev varem tuli neil vastu võtta ka 67:85 kaotus Serbialt.

"Kogenud meeskonnad ajastavad oma vormi väga täpselt. Ma usun, et nende vormikõver on praegu tõusuteel ning parem, kui Puerto Rico või Serbia vastu," arvas Varrak, selgitades, et Argentina varasematele kontrollkohtumistele pole mõtet suurt tähelepanu osutada.

"Argentina mängib Euroopa korvpalliga üsna sarnast mängu - kombineerivad palju, suruvad palli korvi alla. Ei ole uhamist ega liigset individuaalset tegutsemist. Taktikaliselt väga küps mäng, neil on ka palju kogemustega mängumehi platsil," lausus Varrak. "Kombineerivad päris hästi. Euroopalikku skeemitamist on rohkem, kui mõnes teises Ameerika mandri meeskonnas."

Varraku sõnul pole kuidagi aru saada, et vastu astuvad mängumehed, kel enamus vanust üle 34 aasta. "Kõik räägivad tuntud nimedest, kuid tegelikult on neil kaks noorema generatsiooni staari ka. Mängujuht kirjutas äsja lepingu Madrid Realiga alla (23-aastane Facundo Campazzo) ning tegelikult on korvi all ka üks noor pikk, kes Puerto Rico vastu algviisikus alustas ja hea mängu tegi (209-sentimeetrine ja 22-aastane Marcos Delia)," lausus Varrak.

"Puerto Rico mängu põhjal on ohtlikud mängujuhid ja ääremängijad - Andres Nocioni, Walter Hermann ja Luis Scola. Ma ei ütle, et teised kehvad on, aga nende positsioonide pealt on nad kõige ohtlikumad," leidis Varrak.

"Ma ütleks, et Argentina eesliin on parem kui Senegalil. Meie pikkadel on sama raske või veel raskem mäng tulemas," hoiatas Varrak.

Koondise abitreener usub, et võrreldes eilsega on meie mehed paremaks saanud. "Eile tahtsid kõik mehed kiirelt oma visked ära teha. Hirmus uhamine läks lahti. Peame oma rünnaku tasakaalus hoidma. Täna on lihtsam - need, kes pole terve suve mänginud, ei pea nüüd kiirelt viset otsima. Täna on selles mõttes lihtsam, kuid vastane aste kõrgemal," uskus Varrak.