Hiilgavalt tabanud (9st 8) Kristjan Makke viskas 23, Gert Dorbek 22 punkti. Nybit kindlustas võiduga turniiritabelis neljandat kohta, neil on nüüd 28st mängust 17 võitu, Tarvasel on 27st mängust 12 võitu, millega jagatakse kuuendat kohta Valga meeskonnaga, teatab basket.ee.

Juba tänase mängu algus näitas, et Nybit ei kingi vastasele midagi. Kolme minutiga oldi ees 10:0. Kahekohalist eduseisu hoidis Nybit pea terve avaveerandi, kuid James Allen vedas Tarva veerandaja lõpuks seitsme punkti kaugusele.

Teisel veerandajal haaras Tarvas initsiatiivi ja kuuendla minutil viigistas Kristo Saage kaugviskest seisu (35:35), Vannessi vabavise ja Alleni korv viisid külalismeeskonna kolme punktiga ette. Dorbek ja Tulit tõid poolajavõidu siiski Nybitile.

Kolmandal veerandajal jätkus sellele võitluspaarile senistes mängudes juba omaseks saanud punkt-punkti mäng. Kui veerandaega oli mängida veel kolm minutit, algatas Kristjan Makke jõuline tegutsemine Nybiti 7:1 spurdi, Bogdanovi ja Soku kaugvisked vedasid Nybiti veerandaja lõpuks 7 punktiga ette. Viimase mänguveerandi algus sai otsustavaks. Kuue minuti jooksul lubas Nybit vastasel teha vaid ühe korvi (pluss kuus möödaviset ja kolm pallikaotust) ja nii seati sisse 18-punktiline eduseis. Järelejäänud kolme ja poole minuti jooksul tabasid Tarvase mängijad küll neli kolmepunktiviset, kuid Nybitit püüda oli juba võimatu.

Tarvasele tõi Saage 20, Allen ja Lokutshievski 16 punkti. Mõnevõrra üllatav oli Nybiti kindel üleolek lauavõitluses (34:25), samas tegi Nybit 18 pallikaotust Rakvere 11 vastu.

Kui järjestus esinelikus hakkab selgeks saama, siis rebimine viienda ja kuuenda koha nimel läheb aina põnevamaks. Võitlus jätkub järgmisel reedel, kui Tarvas võõrustab Raplat ning Welg Piritat.