Tegemist on esimese võimalusega ametlikult näha meeskonna uut koosseisu ning suhelda mängijate ja treeneritega. Lisaks tiimile on esindatud ka BC Kalev/Cramo fännklubi ning võrratud tantsutüdrukud, kes astuvad üles kaasahaarava esitusega. Üritus algab kell 13.00.

Ametliku esitluse lõpus on kõikidel kohalviibijatel võimalik vestelda klubi juhatuse, treenerite ja mängijatega. Kõikidel korvpallifännidel on võimalus autogramme küsida ja meeskonnaga pilte teha. Lisaks pakub klubi kõikidele külastajatele suupistete buffeed ning janukustutust.

Klubi koostööpartner Mosaic pakub kõigile külastajatele Baltika Kvartalis asuvas Moetänava kauplusest allahindlust -20%.

Samuti avaneb sama päeva õhtul kõikidel korvpallisõpradel võimalus näha BC Kalev/Cramo meeskonda Kalevi Spordihalli palliplatsil, kus hooaja teises kontrollmängus võõrustatakse eelmise aasta Alexela korvpalli meistriliiga finaalivastast Rapla Avis Utilitast. Mäng BC Kalev/Cramo uues kodusaalis algab kell 19.00.

Üritus toimub Baltika Kvartali Moelaval aadressil Veerenni 24, Tallinn (A-korpuse 5. korrus). Autosid saab parkida Baltika Kvartali sisehoovis.

Lisaks sellele on Kalev/Cramo teinud uue hooaja eel fännidele meeskonna tegemistega kursis olemise lihtsamaks - nimelt saab tiimi kalendri oma virtuaalse märkmikuga sünkroniseerida.