Ise ta numbreid ja enda rolli meeskonnas üle ei tähtsusta, kuid lisab, et põhikeskmängijaks tõusmine pole tema jaoks üllatus.

"Õpin ja üritan iga päevaga paremaks saada. Jah, saan praegu küll rohkem mänguaega, kui hooaja alguses, kuid ma ei tähtsustaks seda üle. Kui peatreener hüüab mu nime, olen valmis mängima, olgu see siis 5 või 25 minutit. Üritan teha tööd võimalikult hästi ja meeskonda võidule aidata. Kalev/Cramo põhikeskmängijaks tõusmine mind ei üllata. Treenerite valikud sõltuvad tihti ka vastastest ning lühemate tiimide vastu on mul piisavalt kiirust. Kindlasti on ka see põhjus, miks olen esile tõusnud," rääkis Fall Delfile.

Võistlusreisidel alati Nikolai Varbanoviga tuba jagav kleenuke, kuid sitke Fall tuleviku kohapealt selgeid visioone ei oma. Möödunud suvel Cramoga kolmeaastase lepingu teinud 216cm pikkune "vibu" soovib lihtsalt edasi areneda ning võtta oma võimetest maksimum. "Tahan tulevikus olla nii hea mängija, kui minu omaduste ja oskuste juures üldse võimalik. Ma ei tea praegu, mis tase see võiks olla. Usun, et peaaegu kõik variandid on võimalikud. Miks mitte mängida mõnes Euroopa tippklubis, aga selleks on vaja teha kõvasti tööd. NBA-sse jõudmine oleks juba unikaalne nähtus. Kui sa vaatad, palju on maailmas neid, kes tõsiselt korvpalliga tegelevad ja kui vähesed neist pääsevad NBA-sse, siis iga mängija, kes sinna jõuab on eriline. Nagu ka meie abitreener Martin Müürsepp. Ta aitab meid (Kalev/Cramo pikemad mängijad) ikka palju. Olen tema nõuandeid rakendanud ja need toimivad!"

Enne Eestisse tulekut pikka aega Ameerika Ühendriikides elanud Fall (käis USA-s nii keskkoolis kui ülikoolis) sai Kalev/Cramoga lepingut sõlmides ühe asjaga ikka konkreetselt vastu pükse. "Elu Eestis on küll erinev sellest, mida varem kogenud olen, kuid parem, kui siia saabudes arvasin. Okay, ilmaga läksin muidugi alt. Arvasin, et talvel piirdutakse ehk -5 kraadiga, aga -25 on selgelt liiga palju (naerab). Varasemalt olen mingi perioodi elanud Bostoni lähistel, seal viskas talvel ehk -8 kraadi ja see tundus toona jube külm."

Juba homme ehk 15. veebruaril tuleb Fallil väljakul rinda pista Euroliiga klubi Kaasani UNICSi koljatitega. Delfi on Kaasanis kohal ja vahendab toimuvat otse sündmuspaigalt.