Kogu esimene poolaeg möödus täiesti punkt-punktis, vahendab basket.ee. Võitluslikus mängus kummalgi poolel teist maha raputada ei õnnestunud, vähemalt mitte kuigi kauaks. Õige napilt hoidis initsiatiivi Audentes, kes aeg-ajalt ka mõnepunktise paremuse saavutas, kuid TTÜ oli siiski peagi tihedalt kannul tagasi. Avaveerand Audentesele 15:13, poolaeg aga veelgi napimalt, 35:34.

Poolajapaus mõjus Audentesele kosutavamalt kui TTÜ-le. Ehkki ka kolmanda veerandi esimesed minutid jätkusid endiselt tasavägisel lainel, hakkas Audentes seejärel vähehaaval eest ära minema. Veerandi keskpaigaks oli eduseis juba 12 punkti ning seda TTÜ-l vähendada ei õnnestunud. Kolmanda veerandi lõpus näitas tabloo Audentese 69:56 eduseisu. Viimasel neljandikul oli Audentese meeskond aga juba täielikult sõiduvees. Õnnestumisi üha lisandus, TTÜ-le sama võimalust ei antud ning tugeva esitusega vormistaski Audentes 88:64 karikavõidu.

TTÜ treener Marko Parkonen sõnas mängujärgselt, et tegelikult hakkasid probleemid kimbutama juba esimesel poolajal. "Rünnak ja visked ei läinud nii, nagu oleksime tahtnud mängida. Kaitse poolelt oli esimene poolaeg enam-vähem selline, nagu olime kokku leppinud. Teisel poolajal lagunes aga ka kaitse täiesti, lasime sisse liiga palju eksimusi. Kas asi oli väsimuses või hooletuses, ei teagi öelda. Audentes tuli ka tänasele mängule kerges favoriidistaatuses, oleme nendega ju sel hooajal kaks korda mänginud, ja tõestas end lihtsalt täna õhtuse parema meeskonnana."

Võitjate suurim korvikütt oli 40 minutit mänginud Leemet Loik, kellelt 30 punkti, 13 lauapalli, 2 korvisöötu ja 2 vaheltlõiget. TTÜ au aitas kõige enam kõrgel hoida Joosep Heinla, kelle statistikareal 16 punkti, 7 lauapalli ning 3 res.söötu.

Audentese SK teenis karikavõidu ka U16 ja U14 tüdrukute vanuseklassis.