Turniir algas kohe võidukalt kui Audentese neiud suutsid seljatada Young Angels Academy võistkonna Slovakkiast (64:29) ja Valmiera naiskonna Lätist (66:38).

Teisel võistluspäeval jätkasid neiud sealt kus avapäeval pooleli jäi. Audentese Spordiklubi alistas Läti võistkonna Liepaja kindlalt 68:37. Seejärel oli kavas põhimõtteline vastasseis, kus mängus oli enamat kui au ja uhkus. Nii Audentes kui ka Pärnu SK olid senimaani tunnistanud vaid võite ja soovisid seeriat jätkata. Mäng oli algusest lõpuni tasavägine ning mõlemapoolsete võimalustega. Otsustavatel hetkedel oli siiski kindlam Audentes ning võit neile skooriga 63:56.

Turniiri viimases mängus tuli vastu Ukraina U16 koondis. Mängu algusfaasis, ei saanud Audentes kuidagi minema, ent mida aeg edasi seda paremini hakkasid asjad sujuma. Tasavägise lõpuga kohtumine võideti 46:42.

Seega saavutas Audentes turniiril täiseduga esimese koha. Võistkonda kuulusid: Keili Saava, Romi Ly Soo, Triinu Ojala, Liisa Neeme, Helena-Stina Svilberg, Triinu-Liis Vaikma, Anete-Elisabeth Adler, Marie-Anette Sepp, Johanna Sepp (BC Kalev/Cramo), Ivetta-Elizavetta Okuneva (BC Kalev/Star) ja Maarja Grünmann (BC Kalev/Cramo).

Audentese SK parim mängija oli Helena-Stina Svilberg. Tähtede viisikusse valiti Anete-Elisabeth Adler ning etapi MVP auhinna pälvis Ivetta-Elizavetta Okuneva. Novembris toimub EYBL-i etapp Valgevenes Brestis.