Sõbra sõnul tuleb klubi võla tasumisega maksegraafiku alusel kenasti toime. Võlad on tekkinud sellest, et iga kuu pole lihtsalt vahendeid, et kõik õigeaegselt ära tasuda.

"Palgamaksud on niivõrd räiged. Vahel arvestad ja mõtled, et tulevad sponsorrahad ja saad ära maksta, aga vahel läheb nii, et tekivad võlad üles," ütles Sõber, kes pidi maksuvõla tõttu klubist ära saatma serblase Maksim Kovacevici ja montenegrolase Radomir Marojevici.

Hiljuti meistriliigas seitsme mehega mängimise eest trahvi saanud Tarvas andis eilsele mängule Atõrau Barsõga üles nii meeskonna mänedžer Madis Šumanovi kui ka kaks noormängijat: Erik Kaasik ja Lauri Mets. Uusi välismaalasi hetkel plaanis palgata pole.

"Meil on täiesti normaalne seis. Ajame oma asju ausalt edasi. Kaks mängu on veel Balti liigas järgi, asume kolmandal kohal. Saame hakkama nende meestega, kes meil on," ütles Sõber.

Homse 2017. aasta EM-valikturniiri loosi eel Eesti koondise abitreener väga ei närveeri. "Enam-vähem on teada, mis sealt tuleb. Ma olen alati öelnud, et meil on praegu Eestis piisavalt häid mehi, kellega võib heal päeval kõigile vastu saada. Kui Hispaaniad, Itaaliad ja Kreekad maha arvestada, on kõik teised võidetavad. Peaasi, et suvel kõik poisid kokku saaks ning Kangurid, Taltsid ja Arbetid terved oleksid. Martin Dorbek teeb hetkel vinget hooaega, peale pressivad veel Nurger ja Jõesaar," on Sõber positiivne.