"Dijon tegi väga hea mängu, seda eriti kaitses," ütles rakverlaste juhendaja Andres Sõber klubi pressiteenistuse vahendusel. "Seekord hammas neile peale ei hakanud. Seda enam, et meie rivistuses ei teinud kaasa üks olulisemaid mehi, keskmängija Gregory Jenkins. See on meie teine hooaeg eurosarjas - jätkame õppimist."

Koduklubi alustas kohtumist bravuurikalt ja pääses juba avaveerandaja järel ette 27:9. Poolajaks juhtisid väljakuperemehed 41:24, kolmanda veerandaja lõppedes 61:34.

Rait Keerles kogus Tarva parimana 14 punkti ja seitse lauapalli, Giedrius Gustas lisas 13 punkti ning üheksa minutit platsil viibinud Rain Raadik kaheksa punkti ja seitse lauapalli.

Dijoni kasuks viskasid Malela Mutale 14 (seitse lauapalli), Lens Aboudou 13, Andre Harris 12 ja Antoine Mendy 11 punkti.

Rakvere Tarvas lõpetab tänavuse eurohooaja tuleval teisipäeval, 17. detsembril Antwerpenis, kus kohtutakse sealse Giantsiga. Viimased alistasid omakorda teisipäeval kodusaalis ligi kolme tuhande kaasaelaja toel Den Bosch Shoetersi 77:72.

Enne otsustavat vooru on nii Dijonil, Antwerpenil kui ka Den Boschil võrdsel kolm võitu ja kaks kaotust, Tarval neljandana üks võit ja neli kaotust.

Kahe euromängu vahele mahub Tarval lisaks reedel, 13. detsembril vastaste väljakul Balti liiga mäng Jekabpilsiga.