"Lahkusime vastastikusel kokkuleppel," märkis alustuseks Heino Lill, TTÜ spordikeskuse juhataja ja spordiklubi juhatuse liige. "Põhjuseid koostöö katkemiseks oli mitmeid. Esiteks ei saa treeneritele enam stipendiume maksta ja sellest tulenevalt on kohe rahaline surve. Teiseks polnud ülikooli juhtkond rahul ka võistkonna ja mängijate arenguga. Oleme mingile tasemele toppama jäänud ja ei oskagi öelda, miks nii," arutles Lill. TTÜ saavutas Tiit Soku käe all mõlemal hooajal Eesti meistriliigas 5. koha.

Uut treenerikandidaati veel pole, aga Lill loodab leida mõne noore ja hakkaja mehe. "Kindlasti peab ta olema kõrgharidusega, sest meil on ikkagi ülikooli meeskond. Kui me sobivat peatreenerit ei leia, siis tuleb hakkama saada spordiklubi enda kompetentsiga. See on muidugi tagumine variant, aga hetkel ei saa välistada ühtegi stsenaariumi," sõnas Lill murelikul toonil. "Ega pole endalgi enam sellist energiat, et võtaks meeskonna ja paneks pika hooaja täiskäigul algusest lõpuni. Muud kohustused veel lisaks."

Mis mängijatesse puutub, siis TTÜ loodab enamuse eelmise hooaja koosseisust säilitada. Eriti juhul, kui Tolli- ja Maksuamet ikkagi säilitab võimaluse ülikoolis õppivatele mängijatele spordistipendiumi maksta. Üsna kindlaks lahkujaks on siiski Erik Keedus, kes Lille sõnul otsib uusi väljakutseid. "Tal on ülikoolis jäänud teha veel vaid lõputöö ja tean, et Eesti klubidest tahab Keedust endale Tartu Ülikool/Rock."