Itaalia meedia seostas Kangurit viimasel ajal veel Pesaro ja Brindisi Eneli klubidega. Kanguri viimaseks mängupaigaks oli Hispaania meeskond Vitoria Laboral Kutxa, kuid sealne 10-nädalane leping sai novembri lõpus läbi.

Sellest ajast saadik oli eestlane olnud vabaagent, kuid nüüd on Kangur taas koduklubi leidnud. "Võin kinnitada, et ka Pesaro ja Brindisi Eneli huvi oli tõsine," avaldas Nopponen, tahtmata siiski lisada, miks antud läbirääkimised liiva jooksid.

"Ühendust võeti ka mujalt - seega probleemi meeskonna leidmisel polnud. Just tund aega tagasi sõlmisime lepingu Varesega. Seal klubis on ka hetkel teatavad muutused käsil ja usun, et see on Kristjani karjääri jätkamiseks täitsa sobiv koht," lisas Kanguri agent.

Eesti korvpallikoondise kapten on Pallacanestro ridades mänginud ka varem. Nii-öelda esimene periood leidis aset aastatel 2010-2012 (2011-2012 hooajal ostis tema mängijaõigused Siena Montepaschi, kuid Kangur laenati esialgu Varesele tagasi - toim.), kui Kangur oma meeskonna ühe silmapaistvama mängijana keskmiselt üle 10 punkti ja 5 lauapalli kirja sai.

Teistkordselt liitus Kangur Varesega 2014. aastal, kuid järgnenud hooaeg läks mängumehel suuresti seljavigastuse nahka.

Itaalia kõrgliigas on eestlase värske leivaisa kogunud 11 mängust 4 võitu, paiknedes sellega 16 meeskonna konkurentsis 11. tabelireal. Lisaks pääses Varese FIBA Europe Cupi vahegrupi mängudele, kus eile võeti 94:63 võit Tsmoki-Minski üle. Veel kuuluvad samasse gruppi austerlaste Güssing Knights ja Küprose klubi AEK Larnaca.