"Me olime eelnevalt telefoni teel mitmeid kordi suhelnud ja üldjoontes ma aimasin või teadsin, et olen nende esimene valik peatreeneri kohale. Kümneminutilisest kohtumisest piisas, et käed lüüa. Võtsin Kalev/Cramo pakkumise vastu, ehkki teatud detaile on veel vaja täpsustada," rääkis Varrak rahuloluga hinges. Suvine teadmatus tuleviku osas venis päris pikale ja tänane otsus tähendab selguse saabumist.

Kuigi homme lendab Kalev/Cramo loots Eesti koondisega Moskvasse, algab töö mängijate värbamiseks viivitamata. "Edastan klubi mänedžerile Kaarel Sibulale mängijate nimekirja, keda ma tahaks klubi näha. Esialgu käib jutt Eesti mängijatest. Enamus neist tulevad Eesti koondisega küll Moskvasse, aga mitte kõik. Mingid kokkusaamised oleks võimalik teha lähipäevil," kirjeldas Varrak edasist asjade kulgu.

Kuna Kalev/Cramo mängib eeloleval hooajal taas kolme sarja (Eesti meistriliiga, VTB Ühisliiga, FIBA karikas), siis komplekteerimisel tuleb arvestada ka 4-5 välismängija palkamisega. Varasemate aastate taset tahetakse hoida. "Niipalju kui ma tean, siis rahalise poole pealt on eesmärgiks kokku saada mullusega võrreldav eelarve. Kindlasti tahan, et minu kõrval jätkaks abitreenerina Martin Müürsepp ja ideaalis peaks kolmas treener veel olema. Nende klubides, kelle vastu me VTB liigas mängime on tehnilist personali sama palju, kui mängijaid. Taustajõud on hädavajalikud ning sellele tuleb panustada," oli Varraku nägemus.