"Mäng oli väga suurte tõusude ja mõõnadega nii meie kui nende poolt. Korra tegime meie 11:0 spurdi, siis jälle nemad 8:0 ja nii ta käis. Paraku sattus üks nende spurt just viimasele veerandajale, kui me veel 4-5 minutit enne lõppu juhtisime, aga siis nemad üheksa punktiga ette lasime," analüüsis Varrak.

Kuigi täna langesid viie veaga välja nii Shawn King, Mario Delaš kui Janar Soo, siis selle kohal Varrak kaotuse põhjust ei näinud. "Jah, eks need vead ikka mõjutasid, aga ma leian, et me oleks pidanud selle asja normaalajal ära otsustama. Tegime ise enda elu raskeks ja suutsime mängu viimase hetke kolmesega lisaajale viia, aga mingi hetk oli mäng tegelikult juba meie käes. Siis tegime rumalaid pallikaotuseid ja vastaseid said lihtsaid korve."

Kalevi üheks murelapseks ongi tänavu olnud just pallikaotused. Täna kogunes neid meeskonna peale 20. "Muidugi on see number liiga suur. Täna oli eriti valus see, et vastane need ka kohe konkreetselt ja kiirelt ära realiseeris."

Laiemas plaanis nägi Varrak siiski ka positiivset. "Viimastes mängudes oleme teinud täitsa soliidsed partiid ja häbisse pole jäänud. Ütleks, et meie mäng on oluliselt parem, kui ta siin jaanuaris-veebruaris oli."

Tallinnast Krasnojarskisse jõudmiseks tuleb läbida ligi 5000 kilomeetrit, kas ka pikk reis kuidagi tänast mängu mõjutada võis? "Ei tahaks sinna taha pugeda. Jah, siia on ebamugav ja raske tulla, aga kõik meeskonnad peavad seda tegema ja sellega tuleb lihtsalt leppida."