"Upshaw on talent kindlasti, selles keegi ei kahtle. Aga, kui juba USA treenerid temaga hakkama ei saanud, siis öelge üks hea põhjus, miks meie peaksime saama," kõlas Varraku aus hinnang. "Aga me riski võtsime. Proovime. Laias laastus võib ta olla Kalevi läbi aegade suurim lotovõit, kuid kardan, et koefitsient on väike. Peame ikkagi valmis olema kõigeks. Kui ta eksib üks-kaks korda, siis me ei hakka temaga pikalt võitlema," lisas Varrak, kelle teada kirjutati ameeriklase lepingusse ka mitmed lisaklauslid, mis annavad klubile mängija eksimuste puhul lihtsama võimaluse koostöö katkestamiseks.

Korvi alla otsib Kalev/Cramo veel kahte täiendust. "Otsime ühte mängijat number nelja peale ja ühte sellist mängijat nagu oli Rolands Freimanis. Kui vaja mängib viite, kui vaja mängib nelja. Teisiti ei vea me välja. Ma väga loodan, et Erik Keedus jääb samuti meeskonda," rääkis Varrak edasisest komplekteerimisest. "Idee järgi peaks meil kokku tulema 13-14 mängijat. Sealjuures maksimaalselt kuus leegionäri."

Eesti mängijatest loodab Varrak meeskonnas näha Rain Veidemani, Sten-Timmu Sokku, Martin Dorbekut, Erik Keedust, Janar Sood (leping olemas), Gregor Arbetit, Matthias Tassi ja Silver Jurnot.

Alar Varrak ja Robert Upshaw