Kalevi peatreener Alar Varrak kiitis kohtumise järel vastasmeeskonda: "Unics on väga hea tiim. Nad mängivad hetkel ülimalt hästi, võideti ju ka Himkit ja Nižni Novgorodi. Teadsime, et meil läheb Kaasanis raskeks ja nii just juhtuski."

"Vaatamata sellele, et meie vastas oli Venemaa tippklubi, tulime me täna siia andma endast parimat ning võitma. Kurvaks teeb meie teise veerandi algus, kus lasime vahe suureks. Teisel poolajal me kogusime ennast ning mängisime nagu võrdne võrdsega, aga võiduks sellest ei piisanud. Murelikuks teeb Veidemani mängu alguses saadud põlvetrauma ja hetkel ei oska öelda, kas ta on meeskonda toetamas järgmises mängus," lisas Varrak.

Kaasani tippklubi juhendaja Jevgeni Pašutinile valmistas heameelt eeskätt tõhus kaitsemäng. "Võtsime seda kohtumist väga tõsiselt. Mängisime head, efektiivset korvpalli. Me ei kaotanud kontsentratsiooni ja kaitsesime hästi, laskmata vastaseid vabalt viskele. Meie mäng paraneb. Olen õnnelik, kui mängime sarnast kaitset ka eelseisvates matšides Buducnosti ja Lokomotiv-Kubani vastu," rääkis Pašutin pressikonverentsil.

Kahe kaotuse kõrvale kaheksanda võidu teeninud Unics otsustas täna mängu saatuse juba avapoolajal, mis võideti koguni 54:26. 12. kohal asuval Kalevil on nüüd tabelis 3 võitu ja 5 kaotust